Medewerkers afbeelding

Medewerkers

Jerry van Veggel

Jerry van Veggel

Hypotheekadviseur
oss@cofidi.nl
0412-450476
06-33816545

Kopen, verhuizen of oversluiten? Dit zijn belangrijke financiële beslissingen in uw leven, dus dat moet financieel goed geregeld zijn!

Als onafhankelijke hypotheekadviseur kunnen wij bij Cofidi de verschillende maatschappijen aanbieden en vergelijken om zo de best passende financiering/ hypotheek voor u te verkrijgen. Niet alleen voor nu, maar ook passend voor de toekomst.

Toe aan een volgende stap? Graag denk ik met u mee, voor het beste hypotheekadvies!

Ron van Zummeren

Ron van Zummeren

Verzekeringsadviseur
oss@cofidi.nl
0412-450476

Wilt u uw huidige verzekeringen aanpassen of een nieuwe verzekering sluiten, dan zal ik samen met u uw mogelijkheden bekijken. Of u nu particulier bent of een grote ondernemer, voor iedereen vinden we een passende verzekeringsoplossing.

Samen met mijn collega’s verzorgen wij scherpe offertes. Ik kom graag bij u langs om uw verzekeringspakket door te spreken en risico’s te inventariseren. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen laat het mij weten.

Christiaan Hupkes

Christiaan Hupkes

Verzekeringsadviseur
oss@cofidi.nl
0412-450476

Als u Cofidi belt zult u meestal mij aan de lijn krijgen. Heeft u vragen over uw verzekeringen of heeft u schade dan kunt u bij mij terecht. Ik sta u dan met raad en daad bij om alles in goede banen te leiden. Wilt u gewoon eens uw huidige verzekeringspakket laten doorlichten en / of een vergelijkende offerte ontvangen maak dan met mij een afspraak. Wij zullen uw huidige verzekeringen doorlopen en een concurrerende offerte voor u opstellen.

Frans van den Heuvel

Frans van den Heuvel

Directeur
oss@cofidi.nl
0412-450476
0650240959

Samen met mijn medewerkers zet ik mij graag in voor uw belang. Voor al uw hypotheek – en verzekeringswensen kunt u terecht bij ons.
Tevens kunnen wij u via ons zusterbedrijf, Van den Heuvel Makelaars, uitgebreid informeren over uw woonwensen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw huis zijn wij u graag van dienst.

Daarnaast kunt u voor al uw woning-, NWWI- en bedrijfsmatige (TMI-) taxaties terecht bij Van den Heuvel Makelaars.